Артем Пивоваров та Христина Соловій заспівали разом на озвучці українского анімаційного фильму "Мавка.Лісова пісня".

2 березня 2023 року в прокат вийшов анімаційний український фільм в стилі фентезі "Мавка. Лісова пісня", повідомляє інтернет-журнал Соліст. Фільм зроблений на основі віршованої п’єси Лесі Українки «Лісова пісня», яка написана ще у 1911 році! Але сценарій сучасної версії таекранізації відомого творубагато чим відрізняється від оригіналу.

Цю п’єсу Лесі Українки неодноразово ставили в Київському драматичному театрі, а також декілька разів вже екранізовували. Сучасну анімаційну екранізацію українські творці зі студії Animagrad започаткували ще у 2015 році. Проект получив часткове фінансування від держкино України. В анімаційному фільмі задіяли багато відомих людей, які співали, озвучивали героів фільму - це Олена Кравець, Юлія Саніна, Михайло Хома, Сергій Притула, Олег Михайлюта (Фагот), Олег Скрипка, Ніна Матвієнко, Назар Задніпровський, Наталія Сумська, український етногурт "ДахаБраха", Артем Пивоваров, Христина Соловій.

Український анімаційноий фільм Мавка. Лісова пісня

Історія кохання лісової Мавки та музики юнака Лукаша, який добре грає на сопілці, сповнена романтики та доброї енергії. Це надихнуло Артема Пивоварова написати саундтрек до цього фільму, бо саме його голосом говорить у фільмі Лукаш. Мавку озвучила акторка Наталка Денисенко, а відома українська прима-балерина Катерина Кухар наділила її рухами та пластикою!

Артем Пивоваров запропонував заспівати разом співачці Христині Соловій. Далі кожен з них написав сам свої слова до спільного музичного твору. Аранжування спільної пісні зробив Артем.

Підтримати Україну

Стяг України

До пісні зробили відеокліп. Його режисером став Андрій Колесник, оператором-постановником — Сергій Ревуцький, а неймовірні, цікаві, красиві образи для виконавців створила талановита Дзвінка Сивик. Ось, як цю творчу роботу коментує Артем Пивоваров: “Це емоційна композиція про кохання попри різні обставини і смертельну небезпеку. У ній йдеться про почуття двох сердець із різних світів. Вона надихає і дає надію, що любов і музика переможуть будь-яке зло. Тому її вихід був приурочений до 14 лютого”.

Зйомки кліпу на пісню проходили в Києві у січні цього року в одному з павільйонів кіностудії FILM.UA.

Кадри за участю Артема та Христини у фантазійних локаціях доповнюють епізоди з анімаційного мультфільму, що надає цьму відео певну грацію та казковість.

Режисерами самого анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» стали Олександра Рубан та Олег Маламуж. Фільм планують показати не тільки в кінотеатрах України, а і на міжнародному рівні.

24 лютого 2022 року Росія напала на Україну, її війська перейшли кордони незалежної України та пішли в наступ на Київ та інші міста, села України. Російські війська мали завдання за три дні окупувати всю Україну але успішна оборона України триває вже більше року. Воїни ЗСУ, Прикордоні війська, Авіація, Артилерія, війська ППО, Нацгвардія, моряки, весь народ України дали потужну відсіч агресору!

США, Великобританія, страни ЄС надають Україні фінансову та військову допомогу в її боротьбі за незалежність. В 2022 році Україна подала заявку в ЄС , в військовий союз НАТО. Український народ бачить своє майбутнє серед розвинутих європейських країн в центрі Європи.

На початку лютого 2023р. Володимир Зеленський здійснив офіційні візити до Великобританії та ЄС, щоб подякувати за потужну підтримку України від європейських політиків та громадян Великої Британії та ЄС.

Україна була, є і буде завжди! Слава Україні та її героїчному народу!!

Слідкуйте за музичними та іншими подіями на сторінках інтернет-журналу Соліст.

Матеріали на тему музики

Рок-гурт The HARDKISS показав нову потужну пісню "Маяк" та відеокліп до неї.

Гурт Антитіла написав пісню про захисників міста Бахмут - "Фортеця Бахмут".

Гурт ВВ виконав "Щедрика" в оновленому оранжуванні в супроводі музикантів та дитячого хору в концерті "Єдині. В Новий рік разом".

Дует TVORCHI став переможцем национального відбору на Євробачення-2023.

Гурт Бумбокс у жовтні дав серію концертів у Польші.