Гурт Антитіла написав пісню про захисників міста Бахмут - "Фортеця Бахмут".

Український рок-гурт "Антитіла" написав хвилюючу та дуже важливу зараз пісню про захисників міста Бахмут під назвою - "Фортеця Бахмут", повідомляє інтернет-журнал Соліст. Відеоряд на цю пісню опублікований на офіційному ютуб каналі гурту. Відео почиається з стіни, яку пробивають кулі...

В словах, в тексті пісні закладені всі ті відчуття, які пронизають, хвилюють, вдохновляють українських воїнів, які вже півроку захищають місто Бахмут від російських загарбників.

Зараз буде база.
Вимикаєм біль, старі образи,
Ось моє плече, я поруч, brother,
Ось вона напроти суне - зараза.
Ось заходить з флангу, нова фаза.
Працюєм спокійно! Як того вчили нас.
Там наше завтра, за нашими спинами.
Там наші діти, батьки, родини там,
І ті, що пішли «на щиті» побратими,
Також за нашими спинами.
Нехай стрибає щур загнаний у кут,
І палає заревом наш маршрут,
Значить є робота для наших рук тут.
Тут!

Фортеця Бахмут

Це дійсно важка робота, де кожен день-ніч - це подвиг кожного захисника цієї української фортеці!
"Стіни горять в бою,
Мамо, а я стою,
Мамо, а я в строю,
Нене, я борюсь!
Знищу і повернусь! "

Оновлення від 10 лютого 2023р.
"Антитіла" опубліковали офіційний відеокліп на пісню "Фортеця Бахмут". В ньому показани кадри реального бою, роботи української артилерії, гаубічного підрозділу 59 гаубичного артдивізіону 45 окремої артилерійської бригади.

Все суспільство, всі патріоти України бажають вистояти захисникам Бахмуту:
"Всі молитви наші тут.
І сердець сталевий Дух,
І Герої незламних Крут,
З неба нам сил дають,
Волю, вогонь і лють!"

Багато українських волонтерів, завдяки донатам громадян України, везуть на фронт все необхідне: квадрокоптери, тепловізори, тактичне військове обладнання, їжу, теплі речі та інше.

В української армії добре забезпечення та волонтери діють більш оперативно, скоріше реагують на ті негайні виклики, які виникають у захисників на фронті. Тому їх праця та діяльність так потрібна фронту та ЗСУ.

Тарас Тополя та музиканти гурту "Антитіла" з початку повномасштабного вторгнення російської армії пішли на захист України, записавшись в тероборону Київа. Хлопці виконували і виконують важку работу військових. Коли загарбників відкинули від Київа та інших напрямків музиканти гурту отримали можливість знову записувати свої пісні, займатись волонтерскою справою та виступати з концертами на підтримку України.

Підтримати Україну

Стяг України

Нещодавно у січні місяці учасників гурту - Тараса Тополю, Сергія Вусика та Дмитра Жолудя - нагородили медалями за їх вклад в військову справу.

Про це написали хлопці в їх дописі на Ютуб каналі. Музиканти показали медалі "Честь. Слава. Держава" від громади міста Києва за виконання бойових завдань в Ірпіні і захист Київщини. Крім того, продюсер та клавішнік колективу, Сергій Вусик, був ще нагороджений почесним нагрудним знаком "Знак пошани" від Міністерства оборони України "за військову доблесть, значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій сфері та бездоганну сумлінну службу".

Треба також вдзначити, що Тарас Тополя та музиканти гурту "Антитіла" на концерті в метро Київа заспівали разом з учасниками ірландського гурту U2 Боно та Едж. Тарас Тополя звернувся до світових лідеров, до всіх європейців підтримати Україну та особливо - захисників Маріуполя і Азовсталі.

Тарас Тополя подарував Боно уламок ракети, яка летіла в їх бік та яку затримав рекламний щит! "Мабуть, це перший випадок у моєму житті, коли розголос врятував життя" - сказав Тарас. Тому треба говорити (кричати) на весь світ про злочини росіян, їх влади та російської армії на весь цивілізований світ!

24 лютого 2022 року Росія напала на Україну, її війська перейшли кордони незалежної України та пішли в наступ на Київ та інші міста, села України. Російські війська мали завдання за три дні окупувати всю Україну. Та воїни ЗСУ, Прикордоні війська, Авіація, Артилерія, війська ППО, Нацгвардія, моряки, весь народ України дали відсіч агресору!

США, Великобританія, страни ЄС надають Україні фінансову та військову допомогу в її боротьбі за незалежність. В 20222 році Україна подала заявку в ЄС , в військовий союз НАТО. Український народ бачить своє майбутнє серед розвинутих європейських країн в центрі Європи.

Україна була, є і буде завжди! Слава Україні та її героїчному народу!!

Слідкуйте за музичними та іншими подіями на сторінках інтернет-журналу Соліст.

Матеріали на тему музики

Гурт Антитіла записав англомовну версію пісні Hello та оприлюднив на неї новий кліп.

Гурт ВВ виконав "Щедрика" в оновленому оранжуванні в супроводі музикантів та дитячого хору в концерті "Єдині. В Новий рік разом".

Дует TVORCHI став переможцем национального відбору на Євробачення-2023.

Гурт Бумбокс у жовтні дав серію концертів у Польші.

Гурт Океан Ельзи оприлюднив відео на свою нову пісню "Квіти мінних зон"