СКАЙ опублікував відеокліп на пісню "Не Відступати і Не Здаватись".

Український рок-гурт СКАЙ оприлюднив нову пісню та новий кліп "Не Відступати і Не Здаватись", повідомляє інтернет-журнал Соліст.
Триває агресія Росії проти України, тому українській армії, українським воїнам потрібна потужна підтримка. Музиканти закликають всіх - Не Відступати і Не Здаватись!

В відеокліпі показани кадри хроніки бойвих дій української армії, дії українських воїнів та боротьби українського народу проти російських окупантів. Громодяни Херсону, Бедянська, Мелітополю, Енергодару виходять на протест проти окупації їх міст, та не бояться навіть озброєних російських солдатів!

Дивіться відео пісні "Не Відступати і Не Здаватись" українського рок-гурту СКАЙ

Російни, ошукувані своєю російською пропагандою, російським телебаченням, не розуміють, що вони роблять в Україні. Навіщо ця війна? Де є ті українські нацисти, про яких їм розказувало їх РосТВ24?! Виявилось - їх нема. А є простий український народ: українці, євреї, греки, грузини, азербайджанці, ромали, угорці та інші, які кохають свою країну, захищають свою землю і свої домівки, свою свободу та незалежність.

"Не відступати і не здаватись!
Нам більше нічого боятись!" - співають СКАЙ.

"Кажуть що від себе не втечеш
Що посієш врешті те й пожнеш" - така доля чекає на окупантів.

захисники України

В Росії заборонили соцмережи фейсбук та інстаграм, щоб росіяни не змогли бачити правду про війну в Україні! "Когда правду говорят шопотом, значит в стране появился враг" - говорит лидер ДДТ Юрий Шевчук. А правда в тому, що росіяни руйнють цілі укранські міста: будівлі, лікарні, школи, мости, дороги! Вбивають дітей, мирних мешканців, медиків!!

Україна

Це геноцид України та українського народу за їх сободу та незалежні державу! Та перемога в цій війні буде за Україною, бо її воїни - нащадки кращих воїнів світу - українських козаків!! Бо за Україною правда та право відстоювати свою свободу від російської окупації!

Припинити цю війну - це забрати росіянам свої війська з України, вийти за межі кордонів незалежної української держави! Припинити ракетний обстріл України, припинити бомбардування української території з російських літаків!

Фото з результатами обстрілу та бомбардувань українських міст

Слідкуйте за музичними подіями на сторінках інтернет-журналу Соліст.

Матеріали на тему музики

ТНМК та KOZAK SYSTEM опублікували шокуюче відео з війни в Україні на сингл Мамо.

Переможцем фінала відбору на Євробачення 2022 стала Аліна Паш але вона не поїде на Євробачення.

Рок-группа "Без обмежень" гастролирует по Украине с новым альбомом "Вільні люди".

Гурт Бумбокс опублікував новий відеокліп на сингл "Імперії впадуть".

Гурт Антитела записав новий мотиваційний сингл "Стань" та зняв на нього відеокліп.