Гурт Антитела записав новий мотиваційний сингл "Стань" та зняв на нього відеокліп.

Український гурт Антитела знов порадував своїх прихільників гарним новим синглом! Це пісня "Стань". Також хлопці зняли на неї кліп, де акторкою виступила відома українська спортсменка-легкоатлетка з Хмельницького - красуня Марина Бех-Романчук, яка є чемпіонкою України, чемпіонкою Європи, та срібною призеркою Чемпіоната світу з стрибків в довжину.

скрин з відео Стань Антитіла

Тарас Тополя та музиканти гурту "Антитіла" знову звернулися до соціальної теми - шлях кожного по його життю. Стань - це мотивація! Будь тим, ким ти хочеш бути! Реалізовуй свої плани, свої мрії, не бійся йти або бігти вперед до своєї мети! Життя - це твій один цикл від народження до старості для реалізації себе, своїх здібностей.

Тарас Тополя розповів, що пісня народилася після думок, спогадів про шкільні випускні, після яких кожен йде своїм життевим шляхом. А відео картинку до пісні вирішили зробити, як бігову доріжку, по якій кожен біжить чи йде до своєї життевої мети.

Тому хлопці з гурту вирішили знайти спортсменку-легкоатлетку для того, щоб запропонувати знятись у їх відеокліпі. Передивились багато спортивного відео, соціальні мережи, їх вибір пав на чемпіонку України Марину Бех-Романчук.

скрин з відео Стань Антитіла

Вона розповіла, що вона дуже вагалась та хвилювалась, чи потрібен їй цей досвід? Але погодилась, бо її підтримав її коханий - спортсмен з плавання.

Сайт гурту Антитіла пише, що зйомки тривали дві повних доби. Усе відбувалося в Києві, у легкоатлетичному манежі, що на Березняках. Антитіла повністю видозмінили спортивну арену, використавши тисячі квадратних метрів чорного полотна, яким закрили периметр манежу від сонячного проміння. Підвісили декілька тон світлових приладів, завезли на територію дві вантажівки знімальної техніки, аби отримати бажану картинку. Знято так, що йдуть "мурахи" по шкірі при просмотрі цього відеокліпу.

Окрім Марини Бех-Романчук, в кадрі з’являються друзі гурту Антитіла. Серед них справжні спортсмени – марафонці з клубу KMRC - айтішники, юристи, бізнесмени, для яких окрім їхньої професії існує ще одна улюблена справа – спорт. Для більшості – це перші зйомки у їхньому житті.

То ж дивіться відеокліп та слухайте сингл "Стань" від українського гурту Антитіла.

Режисери – Сергій Вусик, Антон Шатохін. Оператор Стедікам - Коваль Андрій. Гаффер – Філатов Олег

"Стань" - це треття пісня з нового альбому гурту Антитіла, який вони планують випустити в світ весною 2022 року. Вже запланований перший концерт з новими піснями навесні в Дніпрі.

Підготував Андрій Зацепін

Матеріали на тему музики

Сингл "Джорджоне" Юрка Юрченка та гурту YURCASH / ЮРКЕШ вже чотири неділі на першому місці "Хіт-параду 12-2".

Гурт Жадан і Собаки випустив новий сингл "Вафлі Артек" та зняв на нього відеокліп.

Дуетний сингл Taksi Kalush feat. Khristina Solovij вже більше місяця тримається в хіт-параді "12-2" радіо Промінь.

Гурт ТНМК до Дня захисників України випустив сингл ПМ‘ТЙ (Пам’ятай).

Артем Пивоваров заспівав дуетом з Олегом Скрипкою на вірш Миколи Вінграновського «Романс».