Артем Пивоваров заспівав дуетом з Олегом Скрипкою на вірш Миколи Вінграновського «Романс».

Молодий український співак, музикант, артист Артем Пивоваров започаткував новий цікавий проект "Твої вірші - мої ноти", в рамках якого заспівав дуетом з Олегом Скрипкою на вірш «Романс» відомого українського поета-шестидесятника Миколи Вінграновського . Відео їх виступу опубліковане на Ютуб каналі Артема ще в вересні, має вже більше 320 тисяч просмотрів.

Артем Пивоваров заспівав дуетом з Олегом Скрипкою

Проект "Твої вірші - мої ноти" Артем Пивоваров започаткував ще на початку 2021 року. Вже є його пісні, його музичні виконання відомих віршів «Мій рай» Михайла Старицького, «Тріолет» Івана Франка. Разом з репером Ярмаком вони яскраво заспівали «Минають дні, минають ночі» Тараса Шевченка. З Євгеном Хмарою та Павлом Шильком Артем поклав на музику та заспівав вірш «Арфами, арфами» Павла Тичини. Вийшло дуже цікаво вокально та музикально! Ці музикальні роботи є на його Ютуб каналі.

Ось, як про цю творчу колоборацію говорить Олег Скрипка: «Співпраця виявилась надзвичайно плідною, Артем розповів мені про свою творчу ініціативу і запросив взяти участь. Мені ідея одразу сподобалась: я двома руками за пропаганду української культури в усіх її проявах. Я запропонував мого улюбленого автора Вінграновського, Артем вибрав чудовий вірш «Романс» і якось дуже швидко написав мелодію, я ж дописав свою частину. Чесно, це відрадно, коли молодь робить такі проєкти та наново відкриває для публіки геніальні класичні твори».

Сам Артем ділиться такими враженнями від співпраці з відомим співаком та музикантом: «Я завжди дуже ретельно підходжу до вибору артистів з якими мені було б цікаво створити якусь творчу колаборацію. У випадку зі Скрипкою, в нас вийшов повний конект з самого початку – під час роботи над новим звучанням хіта «Воплі Відоплясова» «День Народження» у нас на студії, я вирішив показати Олегу декілька напрацювань проєкту «Твої Вірші, Мої Ноти». Після того, як я побачив його зацікавленість, запропонував йому зробити щось «романсове» в цьому напрямку».

Микола Вінграновський - український поет, письменник, кінорежисер. Він вчився у Олександа Довженка. Працював в Києві. він є автором книжок-віршів: «Губами теплими і оком золотим», «Цю жінку я люблю»; повістей: «У глибині дощів», «Літо на Десні»; роману «Северин Наливайко». Миколі Вінграновському вдалося відзняти художні стрічки на кіностудії О. Довженка: “Дочка Стратіона” (1964), “Ескадра повертає на захід” (1966), “Берег надії” (1967), де він зіграв також роль Вацлава Купки, “Дума про Британку” (1970) – роль Несвятипаски, “Тихі береги” (1973), “Климко” (1984), документальні фільми “Слово про Андрія Малишка” (1983), “Щоденники О. П. Довженка” (у співавторстві з Леонідом Осикою), “Щоденник. Довженко. 1941-1945” (1993), “Чигирин – столиця гетьмана Богдана Хмельницького” (1993), “Батурин – столиця гетьмана Івана Мазепи” (1994), “Галич – столиця князя Данила Галицького” (1995), “Гетьман Сагайдачний” (1999). Він лауреат премії ім. Тараса Шевченка 1984р. за твори для дітей.

Дуже помітно на відео, як обом виконавцям Артему та Олегу подобається їх дуетний спів, це передається через призму камери всім глядачам.

Дивіться дуетне відео Артема Пивоварова з Олегом Скрипкою на вірш Миколи Вінграновського «Романс».

Артем Пивоваров - молодий український автор, музикант, виконавець, який своєю творчістю здобуває багато прихільників. За освітою він - медик, фельдшер-акушер. Народився в місті Вовчанськ Харківської області, його мати працює медсестрою. Він працював три роки в реанімації помічником анестезіолага.

Артем Пивоваров

З юнацьких років він захоплювався музикою, гітарою, хоча в музичній школі не вчився. Його успіх почався, коли він став писати пісні для різних українських виконавців, співачек. Він запропонував свою пісню Регині Тодоровській, потім в ньго купили пісні Ганна Сєдакова, Світлана Лобода, інші. Коли в ньго з'явилися гроші він знів свій перший кліп на пісню "Кислород" (2017р), який став дуже популярним. Потім вже були хіти "Дежавю" (кращий хіт 2021 року за версією української премії "Юна"), "Рандеву". Зараз в нього вже вийшло чотири сольних альбома, є мільйони просморів його кліпів, пісень в інтернет, є своя команда музикантів та гастролі по Україні. Блискучий успіх яскравого, талановитого, молодого українського виконавця!

Материалы на тему музыки

Группы "Океан Эльзы" и "Один в каное" записали дуэтную песню "Місто весни" и сняли на неё клип.

MONATIK снял красивый летний клип на песню JOMO / Зажигать.

Украинская группа KOZAK SYSTEM и ІЛЛЯ LETAY спели совместную песню "Танцюєш" и сняли на неё новый клип.

Тина Кароль опубликовала видео на новую песню "Красиво" из нового альбома 2021.