Дуетний сингл Taksi Kalush feat. Khristina Solovij вже більше місяця тримається в хіт-параді "12-2" радіо Промінь.

Дуетний ліричний сингл Taksi молодих українських виконавців Kalush feat. Khristina Solovij дуже до душі слухачам радіо Промінь, які вже більше місяця голосують за цю пісню в хіт-параді "12-2". Кліп на цю пісню від цих виконавців також вийшов цікавим, має вже більше 1 млн 775 тисяч просмотрів!

скрин з відео Kalush feat. Khristina Solovij Taksi

Кожний з цих молодих виконавців передає історію цієї пісні, як свою, пропустивши її через себе. Та й багатьом слухачам строки "Тільки не сьогодні не зникай в таксі, бо без тебе в місті гаснуть всі вогні" до болі знайомі. Багато тих слухачів, хто пізднім вечором повертався зі своєю коханою дівчиною додому в таксі, та не бажав, щоб вона виходила та зникала вночі...То ж це пісня для всіх закоханих.

Молодий український виконавець Kalush здобув собі прихільників своїми піснями та участю в вокальному шоу телеканала "1+1" "Голос Країни" 2020 року. Христина Соловій також брала участь в проекті "Голос Країни", тоді вона була в команді Святослава Вакарчука. Це дало їй можливість показати свій голос, свої пісні широкій аудиторії.

В Калуша вже є декілька дуже популярних пісень, які зібрали на Ютуб більше мільйона просмотрів. Такі, як "Додому", "Давай начистоту", "Файна". Нова дуетна пісня "Хвилі" KALUSH - feat. Jerry Heil також набрала більше мільйона просмотрів на Ютуб.

То ж дуже файно, що молоді українські виконавці пишуть гарні пісні, роблять сучасну музику та кліпи.

Дивіться відеокліп та слухайте сингл Taksi від дуету Kalush feat. Khristina Solovij.

Підписуйтесь на ютуб канали молодих українських виконавців, слухайте сучасну українську музику!

В українському хіт-параді "12-2" радіо Промінь на перших місцях вже декілька тижнів пісні "Джорджоне" Юрка Юрченка та гурту YURCASH / ЮРКЕШ, лірична пісня "Ріка" гурту Жадан і Собаки, KOZAK SYSTEM "Хто як не ти".

Андрій Зацепін

Матеріали на тему музики

Сингл "Джорджоне" Юрка Юрченка та гурту YURCASH / ЮРКЕШ вже чотири неділі на першому місці "Хіт-параду 12-2".

Гурт Жадан і Собаки випустив новий сингл "Вафлі Артек" та зняв на нього відеокліп.

Гурт ТНМК до Дня захисників України випустив сингл ПМ‘ТЙ (Пам’ятай).

Артем Пивоваров заспівав дуетом з Олегом Скрипкою на вірш Миколи Вінграновського «Романс».

Группы "Океан Эльзы" и "Один в каное" записали дуэтную песню "Місто весни" и сняли на неё клип.