Гурт ТНМК до Дня захисників України випустив сингл ПМ‘ТЙ (Пам’ятай).

До Дня захисників України популярний український гурт ТНМК записав сингл ПМ‘ТЙ (Пам’ятай). Відеокліп на цю пісню опублікован на їхньому офіційному Ютуб каналу.

скрин з відео ТНМК ПМ‘ТЙ (Пам’ятай)

Кадри для відеокліпу були зняті в травні 2021р. в місті Щастя на сході України, яке розташоване на лінії фронту між українськими воїнами та російськими боївиками. В межах проєкту «Натхнення Сходу», що реалізує фундація соціальних інновацій «З країни в Україну», яка організовує тематичні українські заходи, концерти в містах на сході України. Гурт ТНМК не раз бував в українських військових частинах з концертами, тому вирішили, що відео для цієї пісні має бути зі сходу України .

Ось, як зазначено в допису під відеокліпом:
"Вибір міста поєднався і з тематикою пісні — поки світ хитається, всі ми робимо своє, про щось мріємо та когось любимо — на цих трьох черепахах й тримається щастя. І, якою б чорною не ставала темрява за вікном, нам лишається лише діяти, мріяти та любити".

Над відео працював режисер та оператор Ярослав Пілунський, з яким гурт поєднує багаторічна співпраця. В головній ролі знялася волонтерка та доброволець-парамедик Аліна Михайлова.

Обладнання для зйомок забезпечив лідер галузі технічного сервісу кіно та відеозйомок – PATRIOT Rental.

Дивіться відеокліп та слухайте новий сингл ПМ‘ТЙ (Пам’ятай) від гурту ТНМК.

Текст пісні написав Олександр Сидоренко (Фоззі). Музика: ТНМК & PROBASS + HARDI, аранжування: Олег Фагот Михайлюта & PROBASS + HARDI. Зведення та мастеринг: Сергій Flanger Кондратьєв (M.A.R.T. Recording Studio).

Олександр Сидоренко (Фоззі) пише прозу, видає свої книги. Фагот нещодавно приймав участь в новому сезоні "Танці з зірками", де показав свою танцевальну майстерність. Вони творять історію українського хіп-хопу та української музики, культури.

Андрій Зацепін

Матеріали на тему музики

Гурт Жадан і Собаки випустив новий сингл "Вафлі Артек" та зняв на нього відеокліп.

Сингл "Джорджоне" Юрка Юрченка та гурту YURCASH / ЮРКЕШ вже чотири неділі на першому місці "Хіт-параду 12-2".

Артем Пивоваров заспівав дуетом з Олегом Скрипкою на вірш Миколи Вінграновського «Романс».

Группы "Океан Эльзы" и "Один в каное" записали дуэтную песню "Місто весни" и сняли на неё клип.