Українські зірки Олександр Пономарьов, Михайло Хома, Тарас Тополя, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Петро Чорний заспівали разом на підтримку України.

Відомі українські співаки Олександр Пономарьов, Михайло Хома, Тарас Тополя, Петро Чорний та зірки шоу-бізнесу актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий, Юрій Ткач, заспівали разом на підтримку України., повідомляє інтернет-журнал Соліст.
В записі пісні приймав також участь оркестр та хор заслуженого академічного ансамблю пісні та танцю Збройних сил України під керівництвом диригента Дмитра Антонюка.

Пісня написана з іронією до агресора та в підтримку ВСУ та українського народу. Всі, хто співають виконують пісню так, що всі слова попадають точнісінько в серце слухача. Дуже гарне оранжування, мелодія та виконання пісні. Відео пісні дивіться вижче.

"Горить, палає техніка ворожа,
Рідна Україна переможе!
Горить, палає і ще спалахуй,
Руській корабель, іди...
Гей! Гей!"

За яким напрямком йде "Руський корабель" вже знає весь світ. І він такі пішов на дно, знищиний українськими ракетами! Бо він зазіхав та вторгся в кордони, в територіальні води незалежної української держави! Ті, хто прийшов к нам з мечем, від нього і загинуть!! Такі слова відомі росіянам.

Більшість росіян підтримують свою владу, яка вклала їм в голови через телебачення, через інтернет-пропаганду, що в "Україні засіли нацисти", яких треба знищити. Ось якоби для цього російська влада вирішила розпочати 24 лютого нову військову спецоперацію, почавши обстріл України ракетами та вторгишись військами в її кордони. Та ворог получив достойну відсіч! Про це і йдеться в цій пісні. Весь український народ став на захист своєї держави!!

Україна - це свободна, демократична, многонаціональна держава, в якій нещодавна, кілька років тому пройшли вибори нового молодого президента, нового парламенту, депутатів. В Росії ж вже 20 років править Путін зі своєю свитою олігархів! Україна йде шляхом демократичних реформ в суспільстві та економіці, вибравши своєю метою вступ до Європейського союзу та оборонного блоку НАТО. Росія же йде до диктатури та автократії. Україна прагне жити в мирі та злагоді зі своїми сусідами та державами! Росія нападає та прагне підкорити собі сусідні країни та народи. Ось в чому різниця!

Український народ не пітримує ні нацистів, ні бойовіків, ні терористів, про яких кажуть росіянам. В парламент України на останніх виборах не пройшли ніякі радикальні українські партії. В Україні є своя Конституція, сучасний молодий всенародно обраний Президент, парламент, виконавча влада, свої Збройні Сили, прикордонники, правоохоронні органи. Україна має свою 1.5 тисячілітню історію та 50 мільйонний народ!

Підтримати Україну

Стяг України

Український народ - це нащадки Київської Русі, а воїни України - це нащадки козаків Запоріжської Січи, найкращі воїни на Європейському континенту. То треба читати та вивчати історію народів, держав, континентів, щоб не виглядати росіянам на весь світ неучами та дурнями, треба аналізувати та перевіряти байки своєї влади про інші народи.

В Україні живуть багато людей різних національностей. І всі вони живуть в мирі та злагоді. Не мають ніяких утисків, всі громади добре розвиваються та вивчають свою історію.

співаки Олександр Пономарьов, Михайло Хома, Тарас Тополя, Петро Чорний  та зірки шоу-бізнесу актори студії

Росіяни ж навпаки - знищують все: українське: мову, символи, людей, інфраструктуру. Це схоже на ненавість тих, хто у себе в державі не може навести лад, бо їх там постійно принижує влада, не дає висловити свою думку, не дає обирати кращих та інших, вбиває незгодних з їх корупцією, ховає за грати всіх, хто висловлює вільну думку та протестує!
Росияне - наведите порядок у себя в стране, не нужны вы - оккупанты в Украине!!

Ось чому вас посилають до себе "Руський корабель, иди на х...й"! Ось чому Україну підтримує весь світ!!

Припинити цю війну - це забрати росіянам свої війська з України, вийти за межі кордонів незалежної української держави!
Припинити ракетний обстріл України, припинити бомбардування української території з російських літаків та кораблів!
Вибачитись перед українським народом та компенсувати Україні всі збитки та руйнування від російської військової агресії.

Слідкуйте за музичними подіями на сторінках інтернет-журналу Соліст.

Матеріали на тему музики

Олександр Пономарьов, Михайло Хома, Тарас Тополя, Юрій Горбунов знову заспівали разом на підтримку Збройних Сил України. Відео.

Молода співачка Jerry Heil записала нову пісню "Мрія". Відео.

В Київі та Берліні одночасно відбувся другий благодійний телемарафон Save Ukraine.

Фронтмен рок-гурту Бумбокс Андрій Хливнюк та легендарний рок-гурт Pink Floyd записали разом сингл "Hey, Hey, Rise Up".

СКАЙ опублікував відеокліп на пісню "Не Відступати і Не Здаватись". Відео.