Молода співачка Jerry Heil записала нову пісню "Мрія".

Українська молода співачка Jerry Heil записала та опублікувала відео на нову пісню "Мрія", повідомляє інтернет-журнал Соліст.
В цій пісні вона через слова та мелодію передає ту біль мільйонів українців, які страждають від війни та агресії Росії та її народу.

Це неможливо відчути через новини з ТВ та інтернету, це та біль, страх, відчай, які переживають всі українці під авіаударами та артилерійськими обстрілами російської армії!

Але...
"Вони можуть розбомбити Щастя,
Вони можуть розстріляти Мрію,
Але вбити волю їм не вдасться!
Кожен буде жати, що посіяв!"

Більшість росіян підтримують свою владу, яка вклала їм в голови через телебачення, через інтернет-пропаганду, що в "Україні засіли нацисти", яких треба знищити. Ось якоби для цього російська влада вирішила розпочати 24 лютого нову військову спецоперацію.

Фактично Україна - свободна, демократична, многонаціональна держава, в якій нещодавна пройшли вибори нового молодого президента, нового парламенту, депутатів. Україна йде шляхом демократичних реформ в суспільстві та економіці, вибравши своєю метою вступ до Європейського союзу та оборонного блоку НАТО. Україна прагне жити в мирі та злагоді зі своїми сусідами та державами.

Український народ не пітримує ні нацистів, ні бойовіків, ні терористів. В парламент України на останніх виборах не пройшли ніякі радикальні українські партії. В Україні є своя Конституція, Президент, парламент, виконавча влада, Збройні Сили, прикордонники, правоохоронні органи. Україна має свою 1.5 тисячілітню історію!

Підтримати Україну

Стяг України

Влада Росії під надуманим приводом вирішила знову, як і 100 років тому піти війною в Україну, бо не може терпіти поряд з кордонами Росії приклад вільної, свободної, демократичної держави! Знову повстало то російське зло, яке знищивало українців голодом і тортурами за правління Сталіна та його катів.

Знову росіяни нищать мирні міста, інфраструктуру, школи, лікарні, мости, будинки культури, спортивні арени та обстрілюють всю теріторію України, вбивають мирних людей та дітей!

Ось про що, ця нова пісня української співачки Jerry Heil.

співачка  Jerry Heil записала нову пісню Мрія

Українські діти, випускникі шкіл, які не змогли закінчити цей учбовий рік, не змогли зробити собі звичайний випускний вечір, станцювали вальс під пісню Jerry Heil. Вони це зробили перед зруйнованою війною школою.

Припинити цю війну - це забрати росіянам свої війська з України, вийти за межі кордонів незалежної української держави!
Припинити ракетний обстріл України, припинити бомбардування української території з російських літаків та кораблів!
Вибачитись перед українським народом та компенсувати Україні всі збитки та руйнування від російської військової агресії.

Слідкуйте за музичними подіями на сторінках інтернет-журналу Соліст.

Матеріали на тему музики

В Київі та Берліні одночасно відбувся другий благодійний телемарафон Save Ukraine.

Український гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania" виграв пісенний конкурс Євробачення-2022.

Фронтмен рок-гурту Бумбокс Андрій Хливнюк та легендарний рок-гурт Pink Floyd записали разом сингл "Hey, Hey, Rise Up". Відео.

СКАЙ опублікував відеокліп на пісню "Не Відступати і Не Здаватись". Відео.