Рок-гурт Брати Гадюкини зробили кавер та відео на пісню "Наркомани на городі" разом з гуртом Жадан і собаки.

Відомий легендарний український рок-гурт Брати Гадюкини та гурт Жадан і собаки зробили новий кавер на пісню середини 80-х 20-го століття - "Наркомани на городі" та опубліковали відео виконання пісні на Ютуб відеохостингі, повідомляє інтернет-журнал Соліст.

Дивіться відео гуртів Брати Гадюкини та Жадан і собаки на пісню "Наркомани на городі".

Пісня "Наркомани на городі" стала відома в середині 80-х минулого століття через аудіокасети, на яких були записані пісні гурту Брати Гадюкіни та їх клубні концерти. В ті часи нова музика розповсюдживалась в "маси" через перезаписа аудіокасет на магнітофонах та в студіях звукозапису. Я сам пам'ятаю, як вперше почув записи, пісні Братів Гадюкиних та "Наркомани на городі", коли вчився на третьому курсі Донецького політеху у 1989 році!Їх пісні українською мовою, та їх драйвове, рокове виконання тоді дійсно дуже дивувало, запам'ятовувалось. Ми слухали ці пісні разом з касетами та записами "Кіно", Аліси та ДДТ, Accept та Scorpions, Гари Мур та Вайтснек. Мабудь зараз ще є в когось на полицях ці касети з їх першими піснями...

До речі, гурт Брати Гадюкіни давали інтервью Сергію Жадану в студії Радіо НВ нещодавно в 2021р. Була дуже цікава розмова про ті часи та сьогодення. Розмову можливо найти в підкастах сайта радіо НВ. Брати Гадюкини розказали, що вони робили пісні, виконували їх заради свого задоволення, а не грошей, і тішились тим, що це подобалось їх слухачам. Тому вони й досі співають та грають свої пісні та мають вже покоління своїх шанувальників!

рок-гурт Брати Гадюкини та гурт Жадан і собаки

Сергій Жадан на відео каже, чому ця пісня вічна, бо вона дає колоборацію мешканців українських міст та селищ, яким зрозуміло, чому лізуть на городи наркомани.З них українці завжди кепкували та проганяли їх в інше місце, хоча і розуміючи, що наркоманія - це хвороба.

Нове виконання пісні "Наркомани на городі" вийшло ще більш драйвове та музично звучне - "а що то за сволота лізе на город?", "як побачиш наркомана, бий його, як таракана!"

рок-гурт Брати Гадюкини та гурт Жадан і собаки

Хлопці з гурту "Брати Гадюкіни" розказали, коли і як вперше виконали цю пісню.

рок-гурт Брати Гадюкини та гурт Жадан і собаки

Слідкуйте за новинками української музики та рок-музики на сторінках сайту інтернет-журнал Соліст. Слідкуйте за виступами українських гуртів Брати Гадюкини та Жадан і собаки у 2022 році.

Підготував Андрій Зацепін 26.01.22р.

Матеріали на тему музики

Гурт Жадан і Собаки випустив новий сингл "Вафлі Артек" та зняв на нього відеокліп.

Рок-группа "Без обмежень" гастролирует по Украине с новым альбомом "Вільні люди".

Хип-хоп группа "ТНМК" выпустила первую часть своего нового альбома "Ватра".

Гурт Бумбокс опублікував новий відеокліп на сингл "Імперії впадуть".

Гурт Антитела записав новий мотиваційний сингл "Стань" та зняв на нього відеокліп.