на главную - интернет-журнал Солист

Solist

интернет - журнал
червень 2021р.

Пользовательского поиска

До Дня Захисту дітей Святослав Вакарчук та Alyona Alyona презентували нову пісню "Країна дітей".

До Міжнародного Дня Захисту дітей Святослав Вакарчук та Alyona Alyona презентували спільну музикальну роботу та нову пісню "Країна дітей" на вірш відомого українського поета Сергія Жадана.

«Країна дітей» - присвята дітям України, які постраждали внаслідок війни на сході країни, збройних конфліктів, терактів. Прем’єра до Міжнародного дня захисту дітей – це нагадування, що, перш за все, діти потребують захисту від вчинків дорослих, від їх безвідповідальних та жорстоких рішень, так інформує сайт "Океану Ельзи".

Пісня, відео дуже потeжне, "чіпляє" з перших слів, з перших кадрів. В відео роботі приймали участь учні Лисичанських шкіл, також в відео є кадри зруйнованих війною та ще не відбудованих будинків в місті Лисичанську.

Святослав Вакарчук та Alyona Alyona презентували спільну музикальну роботу та нову пісню

Слова: Сергій Жадан, Альона Савраненко.
Музика: Святослав Вакарчук.
Виконання: Океан Ельзи feat. alyona alyona.

В сьогоднішньому інтерв'ю в ранковій програмі "Сніданок 1+1" Св. Вакарчук та Альона поділились враженнями від спільної роботи над новою піснею. Святослав розказав, що Сергій Жадан запропонував йому в листопаді 2020 року зробити пісню на його вірш, який присвячений Данилі Дідіка, який загинув під час Маршу Єдності в Харкові 2015р.

Святослав Вакарчук, прочитавши вірш, погодився написати музику, зробити пісню. А коли вони обговорювали цю пісню, то Святослав почув в ній речитатив, і запропонував Альоні (Alyona Alyona) приєднатися до їх спільної роботи.

В ранковій програмі Св. Вакарчук відмітив в цій відео роботі обличчя дітей, які показують не тільки жаль та сум пережитої війни, але є в них і впевненість в своєму майбутньому. "І треба, щоб цю впевненість, ці діти перенесли з собою в їх майбутнє життя", - наголосив С. Вакарчук.

Святослав Вакарчук: «В результаті творчих пошуків вирішили зробити дві версії пісні. Одну версію оригінальну, “океанівську”, на яку ми з Віктором Придуваловим і Ярославом Пілунським зняли відео. А другу, гіп-гоп версію, зробила команда Альони. У ній зовсім інший біт, вона м'якша і використовує мою ліричну музику».

Святослав Вакарчук от Альона наголосили, що кошти від ефірного транслювання, просмотрів на Ютуб, музичних сайтах підуть на благодійність: на підтримку проекту "Жовтий автобус" Ярослава Пілунського та хворим дітям.

Добра справа!

Подготував Андрій Зацепін 1.06.2021

Матеріали по темі музика

Святослав Вакарчук опубликовал в сети все песни из альбома "Оранжерея".

Украинская группа "Go_A" вошла в пятерку лучших в финале Евровидения 2021.

Лидер группы "Друга ріка" Валерий Харчишин рассказал о новом аудиозвучании музыкального альбома "Інша ріка".

Сергей Бакин показал новую песню "Вона знає".

Вернуться на главную

Solist2.com.ua 2009-2021г. Реклама на сайте
© использование и копирование материалов сайта разрешается при наличии прямой ссылки на сайт и указания автора материала.
Электронный адрес сайта: solist2@gmail.com