Репертуар Київської опери на лютий 2022р.

У лютому у Київській опері / Київському муніципальному академічному театрі опери та балету для дітей та юнацтва місяць розпочнеться з відомого балету "Ромео і Джульєтта" в 2-х діях 3 лютого о 19-00. Композитор: Сергій Прокоф'єв, лібрето: Леонід Лавровський, Адріан Піотровський, Сергій Прокоф’єв, Сергій Радлов. Квитки можливо придбати за ціною: 100 - 350 грн.

балет

З 2002 року вистава здобула багатьох прихильників не лише у Києві. Театр представляв «Ромео і Джульєтту» на гастролях у Німеччині, Іспанії, Португалії та на батьківщині Шекспіра – у Великобританії.

5 лютого о 12-00 на глядачів чекає потужний мюзикл "Жив собі пес…" на 2 дії за мотивами української народної казки.

6 лютого о 19-00 хорове шоу та балет на одну дію "Тропічний карнавал / Історії у стилі Танго" на музику А. П’яццолли та інших композиторів.

Підтримати Україну

Стяг України

12 лютого о 19-00 опера на 2 дії "Фіделіо" - -композитор: Людвіг ван Бетховен, лібрето: Йозеф Зоннляйтнер та Георг Фрідріх Трайчке.

17 лютого по 19 лютого балет на 2 дії "Аладдін" - композитор: Олександр Родін, лібрето: Сергій Кон.

24-26 лютого мюзикл на 2 дії "School of Rock (Школа Року)" - композитор: Ендрю Ллойд Веббер, лібрето: Ґленн Слетер, Джуліан Фелловз.

В січні в Київській опері відбулася значна музична подія - «Нові мелодії Різдвяної ночі». Цю музичну подію можливо буде подивитись на ютуб каналі опери.

Нові мелодії Різдвяної ночі

На своїй сторінці в Фейсбук Київська опера повідомляє, що для Київської опери 1 лютого особливий день, тому що рівно 37 років тому, 1 лютого 1985 р. відбулась наша перша вистава - опера «Зима і Весна» Миколи Лисенка.